Action CampInfo Action Camp 2019
De fire siste årene har Naturleg Aktiv gjennomført Action Camp med stor suksess. I 2019 har vi satt opp en camp som inluderer 3 overnattinger, masse aktiviteter og mat for hele oppholdet.
Action Camp er for de som skal begynne i 6. klasse til de som skal begynne i 9. klasse.
Vi har plass til 50 deltagere.
Gjennomføring forutsetter minst 20 deltagere.

Uke 33:
Ankomst mandag 12. august kl. 17.00 og avreise torsdag 15.august kl. 17.00
MELD DEG PÅ HER


Hvor arrangeres Action Camp?
Action Camp arrangeres på Nordfjord Fritidssenter/Stryn Leirskule i Stryn kommune. Leirstedet har 60 sengeplasser, beachvolleybane, aktivitetspark, egen villmarksleir og ellers flott natur som byr på mange spennende og utfordrende aktiviteter på fjellet så vel som ved fjorden! Deltagerne bor for det meste på 4-mannsrom eller 6-mannsrom.

Hvem arrangerer Action Camp?
Action Camp arrangeres av Naturleg Aktiv som til daglig driver Stryn Leirskule. Arrangør er ansvarlig for aktiviteter, aktivitetsledere, sikkerhet og deltagerne under oppholdet. 

Er det kostnader forbundet med campen?
Action Camp koster 2995 kr per deltager. Det er ingen ekstrautgifter forbundet med campen foruten transport til og fra Nordfjord Fritidssenter/Stryn Leirskule, og eventuelt til anskaffelse av det som står på pakkelisten. Det er kiosk på leirstedet.

Avbestilling
Påmeldingen er bindende etter 20. juni. Ved avbestilling etter denne datoen påløper et avbestillingsgebyr på kr 1700,-. Gebyret frafaller ved sykdom der legeattest fremvises senest 24 timer før leirstart.

Hvilke aktiviteter er det på campen?
På Action Camp får du prøve deg på et utvalg av aktiviteter: Vannski, den nye klatreparken i Stryn, kajakk, tube, bading, fisking, zip-line, sommeraking, samarbeidsøvelser, beachvolleyball, streetfotball, topptur, slakk line og klippehopping for å nevne noe. Våre instruktører sørger for at alle aktiviteter gjennomføres på en trygg og forsvarlig måte. 

Hvem er ansvarlig for aktivitetene på Action Camp?
Våre instruktører vil være personer som til daglig jobber med å arrangere leirer og andre aktiviteter for barn/ ungdom. Alle på Action Camp skal føle trygghet, glede og mestring. Våre instruktører vil være tilstede gjennom hele leirperioden. 


Hva skal vi pakke?
Pakkeliste vil bli sendt ut i god tid før leiren.

MELD DEG PÅ HER