Action Camp


De tre siste årene har Naturleg Aktiv gjennomført Action Camp med stor suksess. I 2018 har vi satt opp to camper som inluderer 3 overnattinger og mat hele oppholdet.
Action Camp er for de som skal begynne i 6. klasse til de som skal begynne i 9. klasse. 
Vi har plass til 50 deltagere.
Gjennomføring forutsetter minst 20 deltagere per. leir

Uke 26:
Ankomst søndag 24. juni, kl. 17.00 og avreise onsdag 27.juni, kl. 17.00
MELD DEG PÅ HER

Uke 33:
Ankomst mandag 13. august, kl. 17.00 og avreise torsdag 16. august, kl. 17.00
MELD DEG PÅ HER

Hvor arrangeres Action Camp?
Action Camp arrangeres på Nordfjord Fritidssenter/Stryn Leirskule i Stryn kommune. Leirstedet har 60 sengeplasser, beachvolleybane, aktivitetspark, egen villmarksleir, zip-line og ellers flott natur som byr på mange spennende og utfordrende aktiviteter på fjellet så vel som ved fjorden! Deltagerne bor for det meste på 4-mannsrom eller 6-mannsrom.

Hvem arrangerer Action Camp?
Action Camp arrangeres av Naturleg Aktiv som til daglig driver Stryn Leirskule. Arrangør er ansvarlig for aktiviteter, aktivitetsledere, sikkerhet og deltagerne under oppholdet. 

Er det kostnader forbundet med campen?
Action Camp koster 2995 kr per deltager per leir. Det er ingen ekstrautgifter forbundet med campen foruten transport til og fra Nordfjord Fritidssenter/Stryn Leirskule, og eventuelt til anskaffelse av det som står på pakkelisten. Det er kiosk på leirstedet.

Avbestilling
Påmeldingen er bindende etter 20. mai. Ved avbestilling etter denne datoen påløper et avbestillingsgebyr på kr 1700,-. Gebyret frafaller ved sykdom der legeattest fremvises senest 24 timer før leirstart.

Hvilke aktiviteter er det på campen?
På Action Camp får du prøve deg på et utvalg av aktiviteter: Vannski, Loen Skylift, kajakk, tube, bading, fisking, zip-line, sommeraking, samarbeidsøvelser, beachvolleyball, streetfotball, topptur, slakk line og klippehopping for å nevne noe. Våre to lærere fra Stryn Leirskule og øvrige instruktører sørger for at alle aktiviteter gjennomføres på en trygg og forsvarlig måte. 

Hvem er ansvarlig for aktivitetene på Action Camp?
Øystein Hesjedal og Einar Dons Brath driver til daglig Stryn Leirskule og har god  og lang erfaring med å gjennomføre leir for barn og ungdom. Begge er utdannet idrettslærere fra Høyskolen i Sogn og Fjordane. I tillegg til lang erfaring fra både offentlig og privat skole er de begge trenere i lokale idrettslag. Plusser du på erfaring fra både breddeidrett og toppidrett gjennom mange år som aktive har kameratene de beste forutsetninger for å gi barna og ungdommene spennende, morsomme og minnerike opplevelser. 
Ved behov blir det leid inn ekstra aktivitetsledere med kunnskap og erfaring i de aktivitetene vi driver med. Alle skal ha godkjent politiattest.